EVLİ VE NİŞANLILAR İÇİN 3 KİTAP TAVSİYESİ



kalem bir dünya




Selamun Aleyküm 

Bugün  hepsi birbirinden güzel Sema Maraşlı’nın kaleminden çıkmış  3 tane  kitapla  karşınızdayım . Sema Maraşlı’yı duymayanımız yoktur hele evli ve nişanlı iseniz kesin biliyorsunuzdur. Bilmeyenler için kısa bir bilgilendirme yapacak olursak ; üç çocuk annesi olan yazar  evlilik  üzerine 10 dan fazla yazdığı kitap bulunmakla birlikte çocuk ve aile adlı  İnternet sitesinde yazılar yazmaktadır . Bu kısa bilgileri verdiğimize göre kitaplara geçebiliriz.




1.  MUTLU EVLİLİK OKULU 


kalem bir dünya

    Sema  Maraşlı’nın okuduğum en güzel kitabı diyebilirim ve bunun için  birinci sırada. Kitapta her şey var  özet şeklinde ama bir o kadarda ayrıntılı , kitabın ismi aslında her şeyi anlatıyor evlilik okulu yani evlilikte ne gibi sorunlarla karşılaşacağınız bunların çözümü , cinsel hayat konusu hiçbir edepsizliğe girilmeden o kadar bilgilendirici anlatılmış ki , kız çocuklarına okutulmalı mutlaka . Erkek ve kadın arasındaki iletişim problemleri çözümleri hepsini bu kitapta bulabileceksiniz.



2.TATLIYA BAĞLAYALIM 

kalem bir dünya


Sema Maraşlı bu kitabında milletimizin evlilikte en çok sıkıntı yaşadığı konuya el atmış . Gelin_kaynana ilişkileri ve arada heder olan erkek . Kitap yaşanmış kısa hikayeler şeklindedir . Kitabın içindeki hikayelerde ise sürekli gelin haklı veya tam tersi kaynananın haklılığı yok , kimi hikayede ne iyi kaynana deyip gelini haksız bulurken başka bir hikayede böyle kaynana mı olur Allah korusun deyip gelinden yana oluyorsunuz.



3. SEVMEK BU KADAR GÜZELKEN 

kalem bir dunya




  Yazar kadının ve erkeğin birbirini tanımadığından ve yapılan hataların çoğunluğunun bundan kaynaklandığını düşünüyor. Bunun  için ki kadına  ve erkeğe birbirlerini tanıtıyor bilinmeyen özellikleriyle. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar